Shadowrun Collection (3 játék!!!) – ingyen 13.800 Ft helyet!?

A Shadowrun Collection tartalmazza a Shadowrun Returns, Shadowrun Dragonfall – Director Cut és Shadowrun Hong Kong – Extended Edition játékokat! Remek körökre osztott stratégiai shadowrun szerepjáték. Magát a shadowrun-t úgy képzeld el mintha az RPG-t keresztezték volna a cyberpunkkal, habár én inkább fordítva mondanám 😀 Igazából cyberpunk, urban fantasy és krimi kombinációja, tehát van mágia és van kibernetika, stb.
Külön érdekesség, hogy az első részt, ha megvan Android készülékeden, tovább tudod játszani – sajnos nem felhő alapú, hanem manuális megoldással. 💡
Beszerzéséhez csak egy Epic Games Store fiókra van szükséged (ingyenes) 😀 : regisztrálsz majd letöltöd az EpicGamesLaucher-t (vagy letöltés után ott végzed el ezt), a Store gombra kattintva a Free Games rész alatt rákattintasz a játékra, megrendeled („GET”), kéred a 0 Ft-os számlát („PLACE ORDER”), elolvasod és ha megfelel a visszafizetés (itt mondjuk nem fizetsz semmit), elállási jog (Refund and Right of Withdrawal Information / „I AGREE”) – már le is töltheted (vagy a könyvtáradba teszed) és még meg is köszönik Neked!
Limitált az idő – egy hétig ingyenes! ➡ HUF 13,800.00 Free

#game #FREE