Akció!

LG IPS235V-BN 23″ IPS LED monitor

25 ,000 Ft

23″ képméret
1920 x 1080 felbontás
16:9 képarány
5000000:1 Kontrasztarány

Kategóriák: , ,

Leírás

Gyártó LG
Látható képméret 23 ”
Panel típusa IPS
Maximális felbontás 1920 x 1080 Pixel
Maximális fényerő 250 cd/m2
Kontrasztarány 5000000:1
Látószög (H/V) 178º / 178º
Válaszidő (Gray to Gray) 5 ms
Színmélység 16,7 millió
Szabványok EPA, SEMKO, FCC, TCO ’05, VESA

Felszerelések
Állvány: nélkül, VESA konzolra rakható

Általános
Csatolófelület HDMI, D-SUB (VGA), DVI-D, 3,5 mm Jack
Felületkezelés Anti-glare 3H
Szín fekete
Méret Talp nélkül 548,7 x 39 x 350,4
Súly Talppal 3,98kg
Tartozékok/szoftverek Tápkábel
Extrák Fejhallgató kimenet, Falra szerelhető, Full HD

Nem fog hinni a szemének!
Unja már a sötét képeket és fakó színeket? Az LG LED technológiája felülkerekedik ezeken, kiemelkedő fényerő, tiszta képek és részletes színek jelennek meg különlegesen vékony kijelzőjén. Mindeközben a hagyományos monitoroknál lényegesen energiatakarékosabb.

Csatlakozási lehetőségek
Egy pillanat alatt csatlakoztathat bármilyen kompatibilis eszközt. Az átlagos 20”-es monitorokkal ellentétben az IPS225V monitoron található HDMI csatlakozó, hogy számos eszközzel összekapcsolva kihasználhassa az élettel teli színeket és a Full HD élményt.

IPS panel
Az IPS panel lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen szögből nézve, kiváló képminőséget és minimális torzulást tapasztaljanak a nézők.

5 000 000 : 1 dinamikus kontrasztarány
A sötét képek nehézkes megjelenítése többé nem akadály. Az 5 000 000 : 1 mega kontrasztarány segít megjeleníteni az élettel teli színeket és mély sötéteket.

Szuper slim kialakítás
A monitor egyedülállóan vékony kialakítása kiemeli a monitor egyébként is lenyűgözően szép megjelenését.

Mozi üzemmód
Az online elérhető videók többsége alacsony felbontással érhető el, és a kép torzul, ha teljes képernyőn nézzük őket. Eredeti méretükben viszont számos külső tényező (bannerek, szöveg) zavarhatja az élményünket. A Mozi üzemmód lehetővé teszi, hogy az egerünkkel kijelölt területet a zavaró környezetet kizárva, javított teljes képernyős üzemmódban nézzük, akár egy igazi moziban.

Kiemelkedő részletesség
A HD felbontás legnagyobb előnye a részletgazdag megjelenítés. A hagyományos monitorokhoz képest majdnem dupla számú pixelt megjelenítve, a Full HD 1080p felbontás sosem látott részletgazdagságot és élethű színeket nyújt.

Energiatakarékosság minden szinten
Az amerikai Energy Star jelzést kiérdemelni annyit jelent, mint megfelelni a legszigorúbb elvárásoknak az energiatakarékosságot illetően. Egy monitor esetében ez annyit jelent, hogy standby és bekapcsolt állapotban is legalább 25%-kal kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos monitorokhoz képest.